Apuls.fi on huijari

Apuls.fi on paskaa, älä tilaa

Apuls.fi – Urheilutarvike verkkokauppa

On täysin turha verkkokauppa, älkää tilatko täältä mitään. He käyttivät työnhakijoita häikäilemättä hyväkseen ja käänsivät sivustonsa täysin ilmaiseksi lupaamalla jopa 4500-5000€ kuukausi palkkaa tulevalle maajohtajalle. Älkää tilatko ovat täysin kusettava firma!

Hyvän juoksumatkajuoksun resepti
Kilometrimäärät kannattaa ottaa varauksella, sillä ne vaihtelevat suuresti henkilöittäin. Noudata pikemminkin reseptin taustalla olevia periaatteita:

Viisi ensimmäistä minuuttia juoksumatolla. Tässä lämmitellään hitaasti kehoa ja valmistaudutaan henkisesti juoksuun. Kun juoksumatolla kävelet hyvin hitaasti, alat vähitellen juosta rauhallista ja rentoa vauhtia.
Ponnettomasta ja rennosta juoksuvauhdista alat kiihdyttää vauhtia kohtuulliseen ja mukavaan vauhtiin. Tässä vaiheessa alat todella lämmetä, hiki alkaa valua kasvoiltasi ja poskesi alkavat saada väriä.

Loppuvaiheessa kiihdytät vauhtia lähelle maksimia, jonka jalkasi ja keuhkosi kestävät. Tämä avaa endorfiinipotkun, joka täyttää sinut korkealla energiallaonnellahyvinvoinnillavoimalla ja mentaalisella selkeydellä

Ei ole selvää, että et voi spurtata 10 minuuttia, joten älä kiihdytä vauhtia heti maksimiin ja lopeta vauhtia ennen kuin 10 minuuttia on kulunut. Etsi pikemminkin nopea juoksuvauhti, jota voit ylläpitää noin 10 minuuttia. Voit lopettaa juoksun loppusprintillä viimeisten 2 minuutin aikana. Täällä voit tehdä kaikkesi.

www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi


1.       Kevyet painot ja paljon toistoja
Jos harjoittelun tavoitteena on lihasmassan ja optimaalisen lihasvoiman kasvattaminen, sinun on mietittävä, kuinka monta toistoa teet voimaharjoittelussa. Et pääse pitkälle, kun teet 30-40 toistoa muutaman kilon painoisilla käsipainoilla. Harjoittele sen sijaan raskaammilla painoilla ja tee vähemmän toistoja. Muista, että pääset pidemmälle voimaharjoittelussa, jos tunnet, että harjoittelet. Haluat tuntea palamisen lihaksissasi.

2.      Puutteellinen suunnittelu
Välttääksesi pitkät välinpitämättömät treenit. Kun harjoittelet, ole tehokas, jotta saat mahdollisimman paljon irti ajastasi. Ennen kuin aloitat harjoittelun, sinun pitäisi olla suunnitellut, mitä harjoituksia haluat tehdä. Varmista myös, että olet suunnitellut etukäteen, millaista sydänharjoittelua haluat tehdä.

3.      Rutiiniin kiinni jääminen
Lihaksesi tottuvat tekemääsi harjoitukseen. Jos siis teet samoja harjoituksia samoilla toistomäärillä päivästä toiseen, ne eivät enää vahvistu ajan myötä. Jos käytät aina juoksumattoa, voit käyttää sen sijaan pyörää tai käydä juoksemassa. Varmista, että katkaiset tavan, koska näin saat parempia tuloksia.

4.        Yli liian monta taukoa
Klassinen virhe, jonka monet tekevät kuntosalilla ollessaan, on se, että he käyttävät koneita “nojatuolina”. Yksi asia on se, että se lisää muiden odotusaikaa, ja toinen asia on se, että siitä ei ole hyötyä omalle harjoittelulle. Sinun tulisi levätä enintään 30-90 sekuntia jokaisen harjoituskerran välillä. Jos kone, jota aiot käyttää, on varattu, voit käyttää aikaa tekemällä punnerruksia.

5.      Hieman liian sosiaalinen
Treenikaveri on hyvä idea. Eikä vähiten siksi, että se antaa sinulle motivaatiota aloittaa harjoittelu. Varmista kuitenkin, ettet puhu koko harjoituksen ajan. Tämä vie huomion pois harjoituksista ja vähentää niiden tehokkuutta. Lämmittelyn ja venyttelyn aikana on hyvä puhua. Keskity kuitenkin harjoituksiin, kun teet niitä.

6.       Forkert-harjoittelumenetelmä
Voit treenata kovaa. Mutta jos et harjoittele kunnolla, kova työ ei tuota optimaalisia tuloksia. Lisäksi loukkaantumisvaara on olemassa, jos suoritat harjoitukset väärin. Jos sinulla on epäilyksiä siitä, harjoitteletko oikein, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin saadaksesi neuvoja harjoittelustasi.

7.       Lukeminen tai television katselu
Jos haluat parhaita tuloksia, sinun on kiinnitettävä harjoitukseen parasta huomiota. On hienoa lukea lehtiä ja katsoa televisiota. Mutta jos päätät tehdä näitä asioita treenatessasi, olet vaarassa menettää treenisi lattialla. Varmista siis, että annat koulutukselle täyden huomiosi.

8.      eristetty lihaskuntoharjoittelu
Jos teet erillisiä harjoituksia jokaiselle lihasryhmälle, jätät hyvin vähän aikaa jokaiselle harjoitukselle. Voit siis optimoida aikasi treenaamalla useita lihaksia yhdellä harjoituksella. Harjoitukset, kuten punnerrukset, kyykyt ja deadliftit ovat hyviä, jos haluat treenata useita lihaksia yhdellä harjoituksella.

9.      Vaihtovaatteiden vaihtaminen
Kuntosalilla vaatteiden vaihtaminen voi kestää kauan. Osittain sinun on löydettävä kaappi ja osittain voit viettää turhaa aikaa “vaihtovyöhykkeellä”. Siksi voit hyödyntää aikasi parhaalla mahdollisella tavalla ripittäytymällä kotona. Näin säästät helposti 10-15 minuuttia, jotka voit käyttää sen sijaan harjoitteluun.

10.    Pehmeä harjoittelu
Täydellinen, jos varmistat, että puristat treenit sisään silloin, kun niille on “tilaa”. Tilanne on kuitenkin se, että monet ihmiset jättävät todennäköisemmin treenit väliin tai lyhentävät niitä, jos he treenaavat myöhään illalla. Se voi johtua siitä, että sohva kutsuu tai perhe ja ystävät vetävät. Tai yksinkertaisesti siksi, että ansaitset rentoutua illalla. Kokeile sen sijaan treenata aamulla ennen töihin menoa. Voit myös hyötyä suuresti treenin antamasta energiasta.

www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi


Miten vatsapyörää käytetään

Käytät pyörää harjoitukseen, jota kutsutaan myös ab rolloutiksi. Voit joko käyttää aitoa ab-pyörää, joita on monenlaisia, erikokoisia ja -mallisia. Voit hankkia esimerkiksi yhden tai kaksipyöräisen ja molemmin puolin kahvoilla varustetun vaunun. On myös jarrullisia ab-pyöriä, jotka toimivat samalla tavalla kuin rullaluistimet tai käsijarrut).

Mutta voit käyttää myös tavallista levypainoa levyjen kanssa. Se on hieman korkeammalla ja siten helpompi tehdä harjoitus. Voit käyttää leveämpää otetta, mikä tekee siitä vakaamman ja helpomman käyttää.

Mutta se ei ole ihmeellinen eikä maaginen koulutusväline. Se vaatii sitoutumista ja jopa tiettyä kärsivällisyyttä.

Vatsapyörä ei ole oikea valinta kaikille. Jopa fyysisesti hyväkuntoiset ihmiset, jotka urheilevat säännöllisesti, eivät välttämättä pysty käyttämään sitä.

Vatsaelimistön voiman lisäksi tarvitset hyvää koordinaatiota ja kehonhallintaa.

Kaiken lisäksi tarvitset myös hyvää koordinaatiota ja kehonhallintaa.

Hyvä tapa mitata, onko sinulla voimaa ja fyysistä kapasiteettia käyttää kärrynpyörää, on tehdä lankku. Ihmiset, jotka ovat hyviä lankkujen tekemisessä, pystyvät käyttämään tätä työkalua ilman suurempia ongelmia.

Aloittelijoiden pitäisi kuitenkin pystyä suorittamaan ilman suurempia ponnistuksia myös joitakin vatsapyörällä tehtäviä harjoitusvariaatioita. Yksi näistä on lankku, jossa on vuorotellen tukivartta – tämä harjoitus tunnetaan myös nimellä “supermies”.

Vatsapyörän tekniikka

On hyvä aloittaa hitaasti, sillä se on haastava harjoitus. Tämä tarkoittaa, että sinun on aloitettava polvillasi ennen seuraavan vaiheen tekemistä. Voit halutessasi käyttää mattoa polviesi suojaamiseksi.

Kun haluat tehdä harjoituksen vatsapyörällä, aloitat joko polvillaan tai seisten. Suorista selkäsi ja kiristä vatsalihaksia, kun tartut pyörän kahvaan ja asetat sen lattialle mahdollisimman lähelle vartaloasi. Kädet eivät saa koskettaa lattiaa. On tärkeää, että selkä on suorassa ja vatsalihakset ovat kireällä koko harjoituksen ajan.

Toteutat harjoituksen hengittämällä syvään ja pyöräyttämällä vatsapyörää hitaasti ulos, kunnes vartalosi on venytetty kyynärpäät lukossa ja vatsa on koko ajan kovan jännityksen alaisena. Mene niin pitkälle alas kuin pystyt koskematta lattiaan. Hengitä sisään, kunnes vartalosi on suorassa asennossa. Voit tuntea ytimen ja/tai selkärangan, kun harjoitus alkaa olla liian intensiivinen. Kun saavutat tämän pisteen, rullaa pyörä takaisin kehoa kohti.

Voit sijoittaa itsesi lähelle seinää tai pylvästä, joka voi toimia eräänlaisena jarruna.

Pystyt ehkä asettumaan lähelle seinää tai pylvästä, joka voi toimia eräänlaisena jarruna.

Lantiota on taivutettava ennen lähtöasentoon palaamista. Ensimmäinen tavoite on suorittaa vähintään 3 toistoa oikeassa asennossa. Niiden, jotka eivät pysty tekemään näitä harjoituksia tai joilla on alaselkäkipuja, tulisi palata lankkuun, kunnes he ovat valmiita käyttämään vatsapyörää.

www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi www.apuls.fi